Saturday, October 19, 2019

Πόσο αληθινό είναι αυτό που βλέπουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης;

ٍΣήμερα να  μιλήσουμε για χειραγωγημένα νέα! τα οποία  χρησιμοποιούνται από τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να βάλουν  την Τουρκία σε δύσκολη θέση σε διεθνές επίπεδο που σχετίζεται με την επιχείρηση ειρήνης που διεξάγει ο τουρκικός στρατός εναντίον τρομοκρατικών οργανώσεων όπως το YPG και το PKK.

Δεν θα κάνω καμία ανάλυση σχετικά με αυτές τις ψεύτικες ειδήσεις, επειδή μπορεί να το έχετε ήδη δει στο twitter ή σε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Aυτό που θα σας δείξω είναι ότι πόσο εύκολο είναι να κάνετε τέτοια πράγματα στο διαδίκτυο.

Χθες είδα μια ψηφοφορία στο Twitter, Ο χρήστης που βλέπετε παρακάτω έκανε την ψηφοφορία και ζήτησε από τους Έλληνες οπαδούς του να ψηφίσουν για το τι σκέφτονται για τον Ερντογάν.


Βλέπετε πώς προέκυψαν απροσδόκητα αποτελέσματα από αυτή τη δημοσκόπηση; μα πώς είναι δυνατόν;

Μην ανησυχείτε, τα σωστά αποτελέσματα ήταν όπως μπορείτε να δείτε
  παρακάτω..


Αυτή ήταν η τελευταία κατάσταση στην ψηφοφορία πριν την παρέμβασα και ζήτησα από τους Τούρκους οπαδούς μου να ψηφίσουν για την πρώτη επιλογή..  όπως και τα αποτελέσματα άλλαξαν.. Θα μπορούσα να το κάνω χωρίς να πάρουν χαμπάρι οı Έλληνες.  αλλά δεν το έκανα κρυφά για να γράψω αυτό το άρθρο σήμερα.

Όπως καταλαβαίνετε, μια δημοσκόπηση στο διαδίκτυο ή μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται, είναι τόσο εύκολο να αλλάξετε τα πάντα στο διαδίκτυο, να φανεί όπως σας αρέσει και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να ζητήσουμε από όλους και ειδικά από τον Ελληνικό λαό να ψάξουν λίγο για αυτό που βλέπουν ..

Μπορείτε να μισείτε τους Τούρκους, εντάξει μπορώ να το καταλάβω αλλά αυτό δεν θα αλλάξει την αλήθεια πίσω από τα πράγματα που μοιράζεστε ως αληθής αλλά τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι.

Μπορούμε να μιλήσουμε και  να συζητήσουμε οτιδήποτε για πραγματικά θέματα αλλά όχι για ψεύτικες εικόνες ή βίντεο ή στημένα θεματα.

Θυμάστε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του διεθνούς συνασπισμού στη Συρία; Ξέρετε πόσοι άμαχοι σκοτώθηκαν τότε; Δεν νομίζω ότι Θυμάστε .. .. είναι πάνω από 10.000 .. Αν και όλος ο κόσμος μπορούσε να το δει , αλλά απλώς δεν μιλούσαν, καθώς μιλάνε τώρα για την τουρκική επιχείρηση ειρήνης.

Eίδατε τι συμβαίνει στο Diyarbakır εδώ και 50 ημέρες? 
Οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες σας έδειξαν τίποτα γι 'αυτό;
για κάτι που πρέπει να είναι σε κάθε ΜME αλλά κανένας δεν δείχνει; 

Aναρωτιέστε γιατί;   

Eπειδή δεν θέλουν να το δείτε το πραγματικό πρόσωπο του ΡΚΚ ..

το οποίο είναι ένα πιόνι που λειτουργεί μόνο για άλλους, εκτός από τα δικαιώματα του κουρδικού λαού.

Eίστε ελεύθεροι να πιστεύετε ό, τι θέλετε.  Αλλά παρακαλώ μην μας έρχεστε χωρίς να αναρωτηθείτε πρώτα απ 'όλα αυτά τα ερωτήματα.

Εάν έχετε αναρωτηθεί για το τι συμβαίνει στο Diyarbakır, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.