Sunday, March 3, 2019

Miçotakis'ten Her Çocuk İçin 2000 Euro Sözü

Yunan Yeni Demokrasi partisi Genel Başkanı Kiryakos Miçotakis Yunan nufusu ile ilgili çok önemli bir konuya değinip, yaklaşan seçimler öncesi halka bu nüfus probleminin aşılması konusunda vaatler verdi.

Miçotakis, Twitter'da yaptığı paylaşımda;

''Eğer birşeyleri değiştirmezsek 2050 yılına kadar sadece 7 milyon olacağız. Bunun olmasına müsade edemeyiz. Yunanistan'da doğan her çocuk için 2000 Euroyla Aileyi destekleyeceğiz. Ayrıca anneleri destekleyeceğiz. Hiç bir çocuk kreşsiz kalmayacak.''

Şeklinde açıklama yaparak Batı ülkelerinin genelinde büyük bir sıkıntı haline gelen nüfus ve yaşlılık problemini ciddiye aldığı ve bu konuda adım atacağı yönünde izlenim verdi. Yunanistan'ın içinde bulunduğu Ekonomik Krizin, Miçotakis'in bu planlarına ne kadar izin vereceği ise şüpheli. Zira bir çok politikacı seçim öncesi verdikleri sözleri tutmayarak Yunan halkının gözünde itibar kaybettiler. Miçotakis'in söyledikleri konusunda ne kadar samimi olduğunu görmemiz için Yunanistan'da yapılacak seçimleri ve tabiki seçimlerden galip olarak çıkmasını beklememiz gerekecek..

@Newsfrom_Gr_Tr











No comments: